HTML

Friss topikok

  • mc_chipp: Ha esetleg van még valami panelszöveg, amit ki kell tenned, hogy meglegyen a teljesítésigazolásod,... (2013.08.23. 19:38) Hol rontották el?
  • mc_chipp: Íme egy műértő az oldalról: alfoldiujra.tumblr.com/post/59007687082/https-www-facebook-com-events... (2013.08.22. 21:29) Rendhagyó színi kritika
  • kzoltana: Kósa Lajost meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sinc... (2012.03.28. 13:02) Nyílt levél Schmitt Pálnak
  • mc_chipp: Akkor olvasd el az LMP közleményét az ügybe. Abban ugyanis elismerik, hogy volt ilyen javaslatuk. ... (2012.03.20. 20:14) Orbanizálódik az LMP?
  • Virányi András (BANDITA): banditapolitika.blog.hu/2012/02/25/szolidaritasban_tortentekrol (2012.02.26. 13:32) Áruló?

Címkék

2013 (1) 2014 (2) a6 (1) agymenés (9) alapszervezet (1) Alföldi Róbert (1) állami (8) árok (1) átnevelőtábor (2) átnevezés (1) audi (1) Bajnai (1) bányász (2) bányászok (2) BDSZ (2) békemenet (7) benzinár (2) budai (2) cigány (1) diktatúra (1) egyetem (1) egyeztetés (4) együttműködés (1) Együtt 2014 (1) elítélt (1) elnök (1) elszámoltatás (1) esztergom (1) E 14 (1) E 2014 (1) felsőoktatás (2) felsőoktatási (1) festék (1) fidesz (9) Fidesz (5) Fidesz- Oroszlány (3) gázolaj (1) Göbbels (1) gyalázás (2) Gyömrő (1) gyűlölet (1) háború (1) Hamis vádak (1) határon túli (1) hazugság (1) herdálás (1) hoffmann (4) Horthy (3) igazság (1) Illés Róbert (1) Illés szekere (1) illés szekere (1) István (1) István a király (1) Jobbik (2) Karácsony Gergely (1) károly (1) KDNP (2) képviselő (2) képzés (1) kérdés (1) Kerényi (1) Kerényi Imre (1) kormány (6) kornél (1) köszöntés (1) közpénz (1) köztársasági (2) Kultúrkampf (1) lengyel (1) lmp (1) magyarok (1) magyarság (1) Majk (1) Mátyás király (1) Mesterházy (1) morbid (2) mszp (3) MSZP (1) népszámlálás (1) név (1) nyomor (1) nyugdíj (1) ókovács (1) oktatás (2) önkényuralom (1) orbán (7) Orbán (4) Orbán Viktor (5) Oroszlány (7) oroszlány (1) országgyűlés (1) pál (2) pál. (1) pálgumi (2) pali (1) Papp Péter (4) Párbeszéd Magyarországért (1) plágium (2) plakát (1) PM (1) polgár (2) propaganda (1) rendszer (1) rongálás (1) rózsa (1) sajókaza (1) schmitt (3) skiccpali (1) skoda (1) smittpál. (1) snitt (1) szavazás (1) szavazati jog (1) szervezet (3) szobor (1) szolidarítás (2) takács (2) Takács Károly (4) támadás (1) tanítás (1) tapasztalat (1) törvény (2) tüntetés (4) ügy (1) újév (1) undorító (3) ünnepség (1) uszítás (2) út (1) utazás (1) üzemanyag (1) választás (2) változás (2) változtatás (4) Város (1) vélemény (12) Vértessomló (1) viccelődés (1) viktor (1) Viktor (1) vita (1) vörös (2) zászló (1) zsidó (2) Címkefelhő

2012.12.30. 16:32 mc_chipp

Uszítás felsőfokon

2012-12-30 13.59.38.jpgIsmét kis városunk közpénzből fizetett helyi újságjából szeretnék csemegézni. Aki követi az oroszlányi közéletet vagy kicsit is képben van a város dolgait illetően, az tudhatja, hogy nemrég átadtak egy utat, ami Majkot és Vértessomlót köti össze. Az út keletkezését illetően voltak kétségek, de a döntéshozók ezeket az aggodalmakat hamar lesöpörték az asztalról. Lesz út és kész! Aztán lett út, de milyen!?

Már az átadás után is bajos volt a közlekedés az úton, mert egy jelentős szakaszon két autó nem fért el egymás mellett. Aztán valakik leásták a birtokhatárt jelző cölöpöket, és városunk önjelölt géniusza, Takács Marco Polo Károly felháborodott ezen. Az ő apostoli szava ellen vétettek?! Először Facebook bejegyzésében megnevezett két embert, akikről úgy vélte ők a telkek tulajdonosai. Persze úgy, hogy őket állította be az eredendő gonosznak, minden baj forrásának. Aztán nagy hevületében még néhány embert belerángatott a dologba, de ő megteheti! Talán a fejében a hangok, vagy a háta mögött suttogó emberkék azt mondták neki: csinálj, amit akarsz Károly, neked bármit lehet! Pedig a valóságban nem lehet, pontosabban nem szabad!

Az OTV is készített egy riportot, ahol szegény polgármestert nagyon leiskolázták, de annyira nem sajnálom, hiszen a pofonok többségébe ő futott bele. Nem tudta kik a tulajdonosok! Talán nagy sorszámot kapott a földhivatalban? Ez eléggé hanyag dolog, főleg, hogy az állította tárgyalt a tulajdonosokkal. Akkor nem tudta kivel tárgyalt, de akivel tárgyalt az sem biztos, hogy ott volt? Totál káosz, ugye? A mai napig nem tisztázta Takács Károly, hogy az érintettek, akiket egyszer már a nyilvánosság elé citált, azok tulajdonos-e vagy sem! Pedig fontos lenne, hiszen az emberek emlékezetében ők tulajdonosként szerepelnek.

És akkor jött Takácsék meglehetősen szánalmasra sikeredett szilveszteri újságja. Persze a sok színvonaltalan és érthetetlen dolog mellett van benne természetesen uszítás is. A Fidesz úgy tűnik ilyen aljas módszerek nélkül nem tud létezni. A „Cölöpök” címre hallgató cikkben azt írják, hogy a telektulajdonosok (akiket még ma sem tudunk, hogy pontosan kik, ugye?) az út közepére is tettek cölöpöket, és az arra járók fejébe karót állítanak! Pedig tudjuk az út közepén nincsenek cölöpök, és a tulajdonosok eddig sem és szerintem ezután sem fognak senkit bántani!

Nézzünk néhány idézetet!

Az első (szó szerinti idézés) Takács Károly Facebook-on közzétett jegyzetéből van:

„Bizonyára ezek az ismertelen tettesek illegális-rongáló munkái ellen a szonszédos Papp János és Hüvös-Récsy István urak tiltakozni fognak és akár Rendőrséghez is fordulnak,”

Ebből a kijelentésből világosan megtudja az olvasó, hogy az út szomszédjai kik, kikre kell haragudni. Ismét hangsúlyoznám, hogy Takács Károly azóta sem tisztázta, hogy kik is ők pontosan! Bár tudjuk, hogy az ígéretek betartása nem tartozik az erényei közé!

A másik idézet az újságból származik:

„Ha valaki mégis venné a bátorságot és átsurran az útszakaszon, akkor az öntudatos tulajdonosok a karókat akár a merész próbálkozók fejébe is képesek beleverni.”

Na, akkor ez mi is pontosan? Ez kérem uszítás! Olyan cselekedettel vádolnak átlagembereket, amit nem tettek vagy nem tennének. Ez tipikus Fideszes módi, amolyan eszetlen és gusztustalan sárdobálás! Bárkiről beszélhetnek a városban, akárkit lehet köpködni, csak őket nem! Gyáva népség!

De a legszebb, hogy ezeket az undorító, minden szakmaiságot mellőző cikkeknek nevezett uszításokat a város pénzén, közpénzen jelenítik meg! Tényleg érdemes erre pénzt költeni? Úgy tűnik, hogy egyeseknek a hatalom mindent megér, semmi nem számít! Átgazolnak bárkin, bármikor a lényeg, hogy ők maradjanak a hatalomban! Ha így folytatják, akkor sokáig már nem kell gondolkodni azon, hogy ők maradnak-e hatalmon, ugyanis azok fogják őket leváltani, akiket 2010-ben félrevezettek!

komment

Címkék: hazugság út undorító rongálás uszítás Fidesz Oroszlány Takács Károly Papp Péter Vértessomló Majk


A bejegyzés trackback címe:

https://mc-chipp.blog.hu/api/trackback/id/tr274987973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása